Han overraskede i “Masked Singer” som en gave

Foto: ProSieben/Willi Weber – Mickie Krause, Yvonne Catterfeld og Steven Gätjen

For blot et par dage siden annoncerede Yvonne Catterfeld separationen fra sin mand Oliver Wnuk. De dannede par i fjorten år. Nu var hun på tv 2. juledag i den forudindspillede juleudgave af “The Masked Singer”. Men den største overraskelse var en anden deltager …

Mickie Krause landede på andenpladsen med gavekostumet. Hans flotte præstation af “Ave Marie” var højdepunktet i første runde. Resultatet var et stående bifald fra juryen og publikum.

Med det langvarige hit “Don’t You (Forget About Me)” af Simple Minds var han i stand til at rocke ud i runde 2. Ballermann-stjernen kunne endelig vise, hvad han kan musikalsk. På Instagram var Mickie fuld af glæde: “Dette show var langt det sjoveste for mig!” og videre: “Tak fordi I lod mig være en del af dette fantastiske show!”

Yvonne Catterfeld: Sejr ved “The Masked Singer”

Han måtte erkende nederlag til sangerinden Yvonne Catterfeld, der også imponerede som gås. Tidligt i showet var dommerne sikre på, at personen i kostumet havde talent for at synge.

Forestillingen af ​​”Santa Claus is coming to Town” begejstrede hende endelig. Som det viste sig til sidst, var det faktisk Yvonne Catterfeld Med humørmusikeren nummer 1 fik hun hård konkurrence på “The Masked Singer”. Moderator Steven Gätjen måtte dog nøjes med tredjepladsen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse