Han gik blandt vinbønderne

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Den 25. marts er tiden endelig kommet for mange fans. Den tidligere Moderne-Talking stjerne Thomas Anders lancerer sin første hvidvin. Men der er allerede kritik – er vinen for dyr?

På sin Instagram-kanal delte han den gode nyhed med sine fans om, at de snart vil kunne købe hans vin. På forhånd havde han gjort meget for, at det skulle blive “hans vin”. “Enhver, der drikker denne vin, drikker min smag,” afslørede han til “BILD”. Det er ikke for ingenting, at han endda siges at have sunget til druerne.

Han ledte efter en ekspert til sin vin, en rigtig vinmager fra Nierstein am Rhein. Byen kalder sig “Riesling City” og er kendt for sin vindyrkning. Så det er ikke så mærkeligt, at Thomas Anders besluttede sig for en vingård fra dette område, nemlig “St. Antonius”. Vinbonden sagde om Thomas Anders-vinen: “En smule grønt æble, pære, vingårdsfersken. Meget frisk […] Jeg producerer et kulturelt aktiv, Thomas er et.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Anders (@thomasanders_official)

Thomas Anders: Trækker han på sine fans?

Da han annoncerede prisen på en flaske vin, blev der rejst kritik. I Tyskland er gennemsnitsprisen for vin mindre end tre euro. Hans vin siges at koste 9,50 euro per flaske. Det er dog stadig i det lavere segment, mange typer vin (især i økologisk kvalitet) koster mere.

Derudover er han ikke den eneste berømthed med sin egen type vin, Thomas Gottschalk og Günther Jauch er også gået ind i vinbranchen. I sidste ende må alle selv afgøre, om de er villige til at betale næsten ti euro for en flaske hvidvin. Men for Thomas Anders spiller ikke kun prisen en rolle for vinen, men også kvaliteten. Han sagde: “Spild ikke din smag på dårlig vin!”

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER