Han fortæller om sit styrt

Foto: ZDF / Sascha Bauman – Jürgen Drews

Jürgen Drews havde sin podcast på pause i over en måned, nu er han tilbage med et helt nyt afsnit. Denne gang er hans kone Ramona gæst, og de to fortæller om deres stribe af uheld i løbet af de sidste par uger. Jürgen fortæller også, hvordan hans cykelstyrt egentlig opstod. Det var hans hunde der var skyld i det!

Endnu en gang var fans bekymrede for Jürgen Drews, da han viste en skadet arm på Instagram. Jürgen fortalte straks det hele og talte om sit styrt med sin cykel. Nu fortæller ægteparret Drews, hvordan ulykken skete.

I den tid var Jürgen alene hjemme, fordi hans Ramona var sammen med hendes heste. Der var en hændelse, der involverede hans hunde. Ramona Drews siger: “Nogle gange, når hunde går forbi vores hus, slår vores hunde alarm. Jürgen løber så altid hen til hoveddøren og lukker hundene ud, fordi han tror, ​​de vil have det sjovt.”

Han gjorde det samme denne gang. Det skete nemlig, da han cyklede for at fange hundene. Jürgen Drews smuttede med sin cykel på brostenene, skred og faldt: “Jeg støttede med venstre hånd, lå på maven over cyklen, min hånd gjorde frygteligt ondt.”

Han ringede straks til sin kone Ramona, men hun lagde simpelthen bare på. Da Ramona var i supermarkedet, svarede hun sin mand med ordene: “Jeg ringer til dig, så snart jeg er i bilen.” På dette tidspunkt var Jürgen Drews stadig såret i sin indkørsel.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jürgen Drews (@juergen.drews)

Familien Drews på hospitalet

Da Ramona Drews kom hjem, tog hun sig først af sin sårede mand. En nabo hjalp med at fange hundene igen. Men Drews’ uheld fortsatte dagen efter. Da hundene gøede højt igen, løb Ramona straks og bankede sit hoved imod et vindue. Med en flænge på hovedet kørte Ramona på hospitalet sammen med sin Jürgen.

Det var da Jürgen Drews viste sin sårede hånd til lægerne: “Jeg kan ikke bøje fingrene helt endnu, men bortset fra det er det ok.”

Så Ramona og Jürgen Drews var rigtig heldige i uheld. De to har i hvert fald altid sjove historier at fortælle fra deres hverdag. Af denne grund er de nye podcast-afsnit altid ventet med spænding.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER