Han er Florian Silbereisens store forbillede

Florian Silbereisen fejrede sit 30-års »Feste Shows«-jubilæum på »Schlagerbooom Open Air« i Kitzbühel. Hans store rollemodel gav ham en særlig gave for at markere denne særlige dag.

»Schlagerbooom Open Air« i Kitzbühel bød på et par overraskelser i weekenden. Florian Silbereisen gjorde virkelig noget ud af det, da han i år fejrer 30-års jubilæum for »Feste Shows« på tv. I den forbindelse afslørede han for sine fans, hvilken stjerne der er hans største forbillede, og opfyldte endda en længe ventet drøm på »Schlagerbooom Open Air«.

Dette er, hvad han har drømt om hele sit liv

»Jeg har været fan af Rainhard Fendrich hele mit liv!« afslørede Florian Silbereisen på Instagram kort før »Schlagerbooom« i Kitzbühel. Han har ikke været gæst i Florian Silbereisens shows siden 2007. Reinhard Fendrich er en stor rollemodel for Florian, så det er så meget desto bedre, at han kunne opfylde sin barndomsdrøm på »Schlagerbooom«.

»En kæmpe ære«

Sammen med Reinhard Fendrich fik Florian Silbereisen lov til at synge sangen »Steh wieder auf« som duet. Flori spillede på sin mundharmonika, og Reinhard Fendrich spillede på sin guitar. »En kæmpe ære«, sagde Florian Silbereisen begejstret på »Schlagerbooom« og afslørede en hemmelighed for publikum: Efter en koncert med Reinhard Fendrich i Passau »sneg« Flori sig ind i hans omklædningsrum for at få en autograf fra stjernen. En handling, der ikke kun overraskede Florian Silbereisens fans, men bestemt også Reinhard Fendrich.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x