Han elsker pindsvin

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Hvem skulle have troet det – den populære schlagerpræsentant og sanger Andy Borg har et kæmpe hjerte for disse sjove små dyr.

Andy Borg elsker pindsvin, fortalte oplægsholderen Exklusiv med begejstring til StadlPost: “Vores gamle herre, Mr. Hedgehog, har nu boet i vores have i fire år. Fordi jeg med det samme blev forelsket i den søde lille fyr, købte jeg et pindsvinehus i isenkræmmeren og satte det op i vores have, så vi altid har et gæsteværelse ledigt til ham. Og vi købte også pindsvinefoder, så det ikke skulle gå galt.”

For at Andy Borg kunne være sikker på, om pindsvinet ville acceptere sit nye hjem, tog han på fotosafari om aftenen. Han fortalte begejstret til StadlPost: “Jeg var glad som en lille dreng, da jeg var i stand til at observere pindsvinet tæt på.”

At betragte pindsvin er hans yndlingshobby

Andy Borg lærte meget af sine bofæller i haven: “Og også fordi jeg ved selvsyn kan se, hvor stor glæde sådanne bofæller gør, har jeg ikke gjort rent i det sidste hjørne af haven i lang tid.”

Han ved, at de søde små fyre kun føler sig godt tilpas i de rigtige omgivelser: ”Haven skal byde på mad og læ nok, såsom blade på jorden og tætte hække. Og når pindsvinene føler sig så godt tilpas hos os – det kan du ikke købe. At se dette er min yndlingshobby.”

Andy Borg – pindsvinets redningsmand

Andy Borgs kærlighed til pindsvin er nu kendt i landsbyen. Engang hjalp han endda naboer, der havde fundet tre babypindsvin i haven. Andy Borg: “Moderen kunne ikke længere findes. Og fordi min kone og jeg var for meget på farten med arbejdet, blev hittebarnspindsvinene adopteret af kærlige plejeforældre i vores nabolag.”

Selvfølgelig besøgte Andy Borg ofte sine tre små venner. Og hvad værdsætter han mest ved pindsvinet? Andy Borg: “Når vi hører ham smaske blidt med læberne i tusmørket.”

Kilde: Stadlpost.at

RELATEREDE ARTIKLER