Hård afvisning

For fansene er ventetiden snart endelig slut: I april drager Florian Silbereisen igen på stor turné med den store “Schlagerfest.XXL”. Efter at datoen flere gange måtte udskydes på grund af corona-pandemien, kan fans nu se frem til en aften med opsigtsvækkende gæster og god musik. En gæst forpurrede entertainerens plan …

Corona-pandemien har også ramt den industri hårdt. “Das große Schlagerfest.XXL” skulle oprindelig være startet i 2020. Efter at turnéen måtte udskydes for tredje gang, er kunstnere desværre også faldet fra som “Die Draufgänger” og Giovanni Zarrella. Begge oplyste, at de ikke kunne holde datoerne for Schlagerfesten på grund af deres egne ture. Nu følger endnu et afslag!

På en Instagram-spørge- og svarsession for et par uger siden annoncerede Sonia Liebling choknyheden: “Jeg er ikke på XXL-touren. Jeg er så ked af, hvis du har købt dine billetter for mig, men du vil stadig have det sjovt.” Sonia talte ikke om de præcise årsager. Men fans af den populære Sonia kan stadig se frem til en optræden af ​​hendes stjerne – nemlig med Silbereisens største konkurrence!

Giovanni Zarrella har modtaget en accept

Sonia Liebing kan ses på “Giovanni Zarrella Show” på ZDF den 12. februar. Den italienske stjerne har siden september 2021 været vært for sit første eget musikprogram på tysk tv.

Den 43-årige inviterer jævnligt schlagerbranchens mest populære stjerner til sine shows, ligesom hans kollega Florian Silbereisen. Efter Sonia Liebings afbud hos Silbereisen undrer man sig naturligvis: Vil der være konkurrence mellem entertainerne?

Med hensyn til kvoter var Giovanni allerede mere succesfuld end Florian Silbereisen i september: Giovanni var i stand til at lokke 3,81 millioner seere foran skærmene med sin første udsendelse.

Florian bragte den med sin “Schlagerchallenge.2021” på den anden side “kun” til 3,69 millioner seere. De to stjerner er ikke set sammen på scenen i lang tid, selvom de to har været nære venner i årevis. I sidste ende vil denne showduel nok heller ikke påvirke deres venskab.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER