Gruppen Wind “Automatisch”

Navnet “Wind”  har  sat den tyske schlager verden i brand, og gruppen forsvarer deres plads, som de har haft siden 1985. Siden succes i 1985 i Grand Prix med sangen “Für alle” og i 1987 med sangen “Lass die sinne in dein herz”, er disse titler blevet ægte evergreens.

I deres sange og liveprogrammer, kan man opleve bandet som med garanti står for kvalitet. Ikke mindst den umiskendelige stemme fra forsangeren Andreas Lebbing. Sammen står han med sangerinden Carolin Frölian, der har skrevet sangtekster til Wind og sangerinden Lena-marie Engel på scenen. Lena har fuldendt trioen siden februar 2013.

Lena- Maria havde ellers stor succes som solist, men med hendes kraftfulde stemme har hun beriget gruppen. Med denne formation har Andreas Lebbing skrevet den nye single “Automatisch” og er dermed forblevet tro mod den stil det populære band har.

Den værdifulde udarbejdet vokal til Wind er med følelse og efter generationsskifte i gruppen har de aldrig været så aktuel som nu. Og i fremtiden vil man opfatte bandet som kapitel der ikke afsluttet, men der i mod, at de vil leve i den tyske musikverden endnu.

Wind automatisch

Kilde: Myschlager.de

Det skal du læse