Grimt blasfemisk angreb fra tv-kollega Pufpaff

Grimt blasfemisk angreb på Roland Kaiser: “TV total”-værten Sebastian Pufpaff fornærmer Kaiser som en “fumlende bedstefar”! Og alt sammen fordi Pufpaff ikke kan lide Kaisers sang “Du, deine Freundin und ich”.

Sidste år udgav Roland Kaiser sin nye sang “Du, deine Freundin und ich” (Du, din veninde og jeg) og fik temperamenterne til at løbe i vejret. “TV Total”-værten Sebastian Pufpaff kan åbenbart ikke lide sangen særlig meget. I en af de sidste udsendelser af “TV total” kritiserede han en gengivelse af Kaisers optræden i “Giovanni Zarrella Show”: “Hvad synger han? Roland, din gamle fumlende bedstefar. Er det en sunget kontaktannonce? Det har lidt af at ‘Bedstefar fortæller om sex’.

Roland Kaiser bliver diskrimineret

Men det var ikke nok for Pufpaff. Han fortsatte med at rase: “Jeg siger dig, at tysk rap ikke er problemet. Det er dette pornohit. Kære ungdomsbeskytter, hold øje med det.” Bedstefar fortæller om sex” – hvordan kan denne form for aldersdiskrimination forenes med stationens principper? På ProSiebenSat.1 Media SE’s hjemmeside står der, at koncernen har “underskrevet mangfoldighedspagten” og vil følge de retningslinjer, der er fastsat i det.

Stationen bør stå for “inkludering”

I detaljer står der: “For os betyder mangfoldighed og inklusion at anerkende og værdsætte forskelle og individualitet. Vores mål er at skabe et arbejdsmiljø uden fordomme og med den samme høje agtelse for alle medarbejdere – uanset alder, handicap, etnisk oprindelse, køn, kønsidentitet, religion og tro eller seksuel orientering og identitet.” Schlager.de spurgte tv-stationen. Et svar lader stadig vente på sig.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse