“Grand Hotel” var for lille til Helene Fischer

Steigenberger der er godt booket har ikke plads nok til så mange mennesker, Så Helene gjorte som hun gjorte lige som sidste år til hendes koncert: Efter optræden i Nürnberg kom hun fredag i bil til byen, tjekkede ind på “Westin” med sin 250 store stab.

steigenbergerhotelgroup
Og lige så gigantisk som hendes Crew er, var også hendes show.

Over 70.000 forventede fans. Til begge koncerter “Farbenspiel” Stadion tour, både lørdag og søndag i Red Bull Arena, kørte i de sidste dage hele 41 lastbiler fyldt med udstyr og syv Nightliner busser til. Scenen er 52 meter bred – Endelig havde Helene også et dusin dansere med.

Siden onsdag blev der bygget i Leipzig, der blev sat lys, projekter og videoudstyr op. Stadiongræsset har siden Grönmeyer koncerten været dækket til – Græsset skal dog stadig skiftes, når Helene er væk igen og fodbold sæsonen starter.

Men først kommer Helene: Præcis kl. 20.30 kom Schlager pop gudinden i en lys gul kjole på scenen og gav en 2 1/2 time lang koncert. Med var også Cover hits fra Grönemeyer “Männer”, Westernhagen “Sexy”. Til slut naturligvis med hendes “Atemlos”…

o_03_Farbenspiel_Live_by-Sandra-Ludewig_klein

Trods forsigtighed på nettet, blev billetter tilbudt på det sorte marked og der blev der budt op til 250 Euro pr billet. Normalt er det billetter fra 59,90 Euro stk. Arrangørende advarede mod sådanne udbydere.

Kilde: Bild.de

RELATEREDE ARTIKLER