Golden Charity: Sony Music bortauktionerer 150 priser for en god sag

Har du ikke altid ønsket dig at have en ægte ædelmetalpris fra vores kunstnere hængende i din stue? Du har indtil på søndag mulighed for at nyde disse statuetter, og på samme tid gøre noget for en god sag.

Sony Music Entertainment har startet en unik velgørenhedskampagne. De auktionerer 150 originale platin- og guldpriser fra vores kunstnere, blandt andet vil der være priser fra; Andrea Berg, Die Flippers, Peter Maffay, Hansi Hinterseer, Whitney Houston, Michael Jackson, Britney Spears, Wolfgang Petry, David Hasselhoff, Celine Dion, Mariah Carey, AC/DC, Bruce Springsteen og mange andre stjerner, som vil blive bortauktioneret på eBay for en god sag.

Kilde: Ariola.de
Kilde: Ariola.de

Hele indsamlingen går til Peter Maffay foundation og børn til livet.

Det er ønsket, at disse succeser fra fortiden skal være en del af fremtiden for dårligt stillede børn.

Peter Maffay foundation blev grundlagt i 2000 i Tutzing på Starnberger See. Instituttet arbejder med fokus på gennemførelsen af terapeutiske aktive ophold for traumatiserede og dårligt stillede børn og unge.

Børn til livet garanterer at det nuværende fokus på den humanitære bistand i Syrien bibeholdes og leverer blandt andet syriske børneplejepakker og støtter lokale skoler.

Det har aldrig været så Cool at gøre noget godt.

Aktionen løber af fra den 6.- til den 16. marts

Du kan se alle priser og finde information på www.goldencharity.de

[box_info]Kilde:Ariola.de[/box_info]

Det skal du læse