Godt nytår

GODT-NYTÅR-2015

Vi vil gerne ønske alle vores læsere et rigtig godt nytår og tak for det gamle. Der er sket rigtigt meget i 2014 på schlagerfronten.

Det, som har optaget os mest i år, har blandt andet været Andrea Bergs Atlantis-turné, som var en utrolig vellykket turné for Andrea og hendes crew. En anden turné var Helene Fischers Farbenspiel-turné, som var lige så vellykket for Helene og hendes crew.

Der er også kommet rigtigt meget godt musik fra schlagerstjernerne, nye som gamle, og det ser ud til, at det fortsætter i stor stil i 2015. Det ser vi frem til med stor spænding.

Top 5 mest sete sider:

Hvad har I læst mest i året, der gik?

Plads 1 er De skønneste tyske julesange

Plads 2 er Andrea Berg Koncert maraton

Plads 3 er Anmeldelsen af Britt Larsens album

Plads 4 er Kunstneroversigten

Plads 5 er vores TV oversigt

De 5 mindst læste er:

Hvad har I læst mindst i året, der gik?

Plads 1 er Uta Bresan præsentere endnu en gang “Musik für Sie

Plads 2 er voXXclub Tour 2014

Plads 3 er Verdens miljødag, disse stjerner er forpligtet over for miljøet

Plads 4 er World Music Awards: Tyske schlagerstjerner er nomineret

Plads 5 er Årets sidste store ønskekoncert

schlager-festival-2015-p

Det helt store, der skete i 2014, er, at vi er med til at arrangere Danmarks første og største tredages 100% tysk schlagerfestival. Der kommer store kunstnere som DJ Ötzi, Nik P., Laura Wilde samt en masse andre. Har du endnu ikke set noget om festivalen, så kan du læse mere her: Tysk Schlager Festival 2015 – Der er frem til 31. januar billetter til kun kr. 800,- for alle tre dage.

Det er et meget stort project, som tager noget mere tid end antaget. Det har også bevirket, at der ikke har været lige så stor aktivitet af nyheder. Det beklager vi og forsøger at rette op på i det nye år.

Endnu en gang: RIGTIG GODT SCHLAGERNYTÅR!

Det skal du læse