Godt nytår til alle vores læsere

Godtnytår-2013-640

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle vores læsere et rigtig godt nytår og sige tak for det gamle. 2013 har været et forrygende år for tyskschlager.dk, og vi vil gerne dele det forgangne års begivenheder med jer:

Det hele startede med, at vi lavede en fanklub for Andrea Berg her i Danmark, som var og stadig er en stor succes. Så tænkte vi: hvad er der egentlig af schlagersites her i Danmark? Vi undersøgte det, og der er nogle få, som decideret omhandler schlager, men der sker ikke rigtigt noget på disse sites. Det må der da gøres noget ved, tænkte vi, for vi vidste gennem vores omgangskreds, at schlagergenren er elsket af flere end blot dem vi kender. Så vi startede tyskschlager.dk med to personer, og i dag er vi seks. Vi bliver forhåbentlig flere, for der er behov for det, da der jo konstant sker en masse inden for schlagerverdenen.

Tyskschlager.dk er efterfølgende blevet et utroligt velbesøgt site, hvor vi i dag har et femcifret antal besøgende‏ om måneden, og vi er ikke engang 1 år endnu. Det er vi utroligt taknemmelige for og klapper af jer alle sammen. Vi kan ikke få armene ned.

Vi har rundet 420 artikler og har fået en god oversigt over koncerter. Vi har fået nogle rigtigt gode samarbejdspartnere i Tyskland, vi har været til SchlagerWelle, og der er sket en masse mere. Så det er gået over al forventning. Vi har også været omtalt i medierne, men ikke det store, så det at vi er blevet så kendte er jo utroligt lækkert. Det vil vi meget gerne takke jer læsere for, for hvis der ingen læsere var, ja så var gassen nok gået af ballonen. TUSIND TAK for jeres støtte.

Desværre er schlagermusik stadig et “tabuemne” herhjemme, og man bliver jo næsten betragtet som “unormal”, hvis man kan lide schlagermusik. Hvis mange så gad at prøve at høre noget af popschlagerne, så ville de nok begynde at opfatte schlager anderledes. For det er ikke kun Hansi Hinterseer, Andrea Berg og Helene Fischer, men blandt andet på Mallorca er der en bar, som kun spiller schlagermusik, og som er ekstremt velbesøgt dagligt hen over sommeren. Det samme gør sig gældende mange steder til afterskiing på ski-destinationerne sydpå, hvor de spiller de kendte Apreski-mix, som er baseret på schlagermusik, men man lægger nok ikke mærke til det. Men under alle omstændigheder er schlagergenren ganske populær, og som vi også har skrevet for nylig, så er blandt andet Robbie Williams glad for Helene Fischers musik, og selvfølgelig også for hende som person. Andrea Berg er i Guinness rekordbog, hvor hun er indskrevet med sit ”Best Of” album, som har ligget længst på hitlisterne, hvor hun overgår både The Beatles og Pink Floyd i antal uger.

Så igen herfra: GODT NYTÅR OG TAK FOR DET GAMLE.
Vi glæder os til 2014 og til at bringe jer nyt fra schlagerverdenen.

Hilsen teamet bag tyskschlager.dk

Det skal du læse