Glitrer hendes forlovelsesring her?

Foto: ZDF / Sascha Baumann – Benny Andersson, Helene Fischer

Helene Fischers optræden ved “Wetten, dass..?” var ventet med spænding. Alle håbede, at Helene ville vise sin babybule på scenen og måske endda fortælle om hendes mulige forlovelse. Begge ting skete ikke. Seeren havde kun et anstrengt blik på hendes venstre ringfinger og spørgsmålet: Glitrede der en forlovelsesring eller ej?

Efter Helene Fischers babybombe brast for et par uger siden, opstod rygtet lidt senere om, at hun og hendes partner Thomas Seitel var blevet forlovet. Ifølge “BILD” skulle det være sket på Maldiverne, hvor Helene har holdt ferie uforstyrret i årevis. Om det faktisk er tilfældet, kunne man nu finde i hendes optræden på “Wetten, dass..?” blive vurderet. Udover hendes søde babymave, så de 13,8 millioner seere også hendes venstre ringfinger – prydet med en ring med funklende diamanter. Har Thomas bedt om sin Helenes hånd?

Bryllup er det næste logiske skridt

Det ville være tænkeligt – og også logisk! Parret venter jo et barn sammen. Derudover skulle Helene være katolik. Hvis du beslutter dig for at få en familie, er brylluppet faktisk det næste logiske skridt. Hvis ikke Helene Fischer har været gift for længe siden, lader det store drømmebryllup med hendes drømmemand bestemt ikke vente på sig.

En ting er dog sikkert: Uanset hvordan, hvor og hvornår brylluppet finder sted, vil den Helene bestemt ikke afsløre nogen detaljer!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse