Giulia Engels “Spiegelbilder” et album med magi

Giulia-Engels-Spiegel-bilder

Det længe ventet debut album fra den temperamentsfulde sangerinde Giulia Engels “Spiegelbilder” udkommer sidst i juni. Det vil være at finde i alle musikbutikker (Tyskland) og webshops som CD eller man kan købe den som downloads. Den kommer lige til den længe ventende begyndelsen af sommeren.

Med rige tekster og flotte iørefaldende melodier vil lytterne straks blive betaget. Denne fantastiske stemme formår, at få en til at lytte og blive fortryllet samt fascinere på en og samme tid. Med hendes single udgivelse “Verliebtes herz” og “ich freue mich auf jeden tag mit dir” havde den smukke Wienerinde med italienske rødder givet en fin smag på hendes album “Spiegelbilder”. Sangene tegner et musikalsk billede af Giulia Engels med selvbiografiske træk. I kan se frem til et vidunderligt album fra Wien med et meget speciel album af magi.

Om sig selv siger hun ” Jeg er den sidste fisk i horoskopet og den først varsel på foråret på kalenderen, men meget nær på vædder”. Den 19-3 blev hun født  i Wien, som eneste datter, til mine forældre. Min far er fra syd Italien, han kommer fra region Kalabrien, helt præcis fra “Pizzo” ligesom i pizza bare med “o”. Min mor er fra Tyskland, hun er født i Postdam og flygtede efter krigen til Wien med hendes forældre. Ja verden er lille. Jeg er opdraget religiøs og trofast. Har gået på en pige kostskole i 11 år. Med min musik vil jeg glæde folk, røre deres hjerter og deres  sjæl.

Vi glæder os til at høre mere til Giulia Engels

Det skal du læse