Giovanni Zarrella Show – Ekstra for Roland Kaiser: Udsendelsesdato fastsat

50 år med Roland Kaiser – sikke en karriere. Det er værd at fejre for ZDF sammen med kanalens flagskib, entertaineren Giovanni Zarrella. Efter de første optagelser af showet har Roland Kaiser nu afsløret udsendelsesdatoen.

Han er schlagerkejseren: Roland Kaiser! Han har glædet sine fans i halvtreds år med  “Dich zu lieben”, “Santa Maria”, “Du, deine Freundin und ich” – som er garanterede fællessange.

Det bliver fejret næste år med en stor turné, og med et særligt show: Giovanni Zarrella dedikerer et lørdag aften-show med superlativer til Roland Kaiser. Titlen er: “Giovanni Zarrella präsentiert: 50 Jahre Roland Kaiser”.

Roland Kaiser chatter med lykken

Roland Kaiser er så glad, at han allerede har sladret via Instagram. Optagelserne er trods alt allerede begyndt. Det kom også frem, at Roland Kaiser engang vandt et hus ved at spille poker – Mary Roos’ hus

Nu afslører han: “Det er en ekstraordinær ære og en utrolig fornøjelse for mig, at ZDF vil dedikere et eksklusivt lørdag aften-show til mig næste år for at fejre mit 50-års scenejubilæum”.

Og nu er det officielt: Showet bliver sendt på ZDF den 24. februar 2024 kl. 20.15.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse