Giovanni Zarrella præsenterer hendes jubilæumsshow

Foto: SWR

En rigtig stor stjerne af tyske schlager fejrer sit 30 års scenejubilæum i år: Andrea Berg. I anledningen heraf vil et stort jubilæumsshow finde sted i flere byer. Kick-offet finder sted i Aspach den 29. og 30. juli. Dette vil blive præsenteret af Giovanni Zarrella og optaget til TV. Nu er de første detaljer her…

Kun en uge efter det store jubilæumsshow i Aspach er tv-optagelsen af ​​open-air-begivenheden planlagt for den østrigske tv-station ORF. Dette vil blive præsenteret af Giovanni Zarrella. Som bekendt har han nu sit eget show på ZDF, som har stor succes.

Andrea Berg er med igen i næste nummer den 9. april og optræder med sin helt nye single for første gang – og måske også annoncere jubilæet direkte? Det er i hvert fald oplagt, at Andreas jubilæumsshow også bliver sendt på ZDF. Indtil videre er der dog ingen officiel udtalelse fra tv-selskabet.

Andrea Berg & Giovanni Zarrella arbejdede allerede sammen i 2020

Det ville ikke være første gang, at Giovanni har arbejdet sammen med Andrea Berg i Aspach. Allerede i april 2020 viste ZDF specialprogrammet “Andrea Berg – Livet er en mosaik”.

Italieneren besøgte hende derhjemme og holdt et spændende interview, mens skiftende scener fra hendes “Mosaic”-turné blev vist. Han gav også sin egen koncert der sidste sommer. Apropos det: Ud over jubilæumsshowet vil Andrea Bergs traditionelle Heimspiel naturligvis også finde sted i Aspach i 2022: De “tre” koncerter finder sted fra den 15. til den 17. juli.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER