Giovanni Zarrella præsenterer “50 Jahre Roland Kaiser”: Gæsteliste, højdepunkter og detaljer

I 2024 fejrer Roland Kaiser sit 50-års jubilæum på scenen. I den anledning dedikerer ZDF et stort show lørdag aften til ham med Giovanni Zarrella som vært. Sammen med mange andre kunstnere vil programmet se tilbage på Rolands ekstraordinære karriere og fejre jubilæet med stil.

Showet vil fokusere på kejserens livsværk: hits fra fem årtiers musikhistorie, som vil blive præsenteret i nye live-arrangementer og eksklusive duetter. Ud over de musikalske bidrag vil showet også indeholde film, der fortæller om denne enestående kunstners liv. Mangeårige ledsagere og venner vil være gæster for at ære Roland Kaiser som kunstner og menneske.

Gæsteliste

Blandt gæsterne er kendte personligheder som Beatrice Egli, Oli.P, Kerstin Ott, Melissa Naschenweng, Semino Rossi og Thomas Anders. Mary Roos vil også sørge for et gensyn, og selv Bundestagspræsident Bärbel Bas, som selv er erklæret Roland Kaiser-fan, vil være der for at lykønske ham personligt.

Højdepunkter

Roland Kaiser har ikke kun sat sit præg på musikkens verden, men er også kendt for sit politiske og sociale engagement. Hans indflydelse rækker langt ud over scenen, og hans fans værdsætter ikke kun hans musik, men også hans menneskelighed. Showet lørdag aften bliver en fest for alle, der elsker Roland Kaiser og hans musik.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse