Giovanni Zarrella præsenterer: 50 år med Roland Kaiser på ZDF!

Der er schlagerjubilæum her i år 2024, Roland Kaiser har stået på scenen i 50 år og inspireret mennesker på tværs af generationer med sin musik. I den anledning dedikerer ZDF et stort show lørdag aften til schlagerlegenden, som præsenteres af Giovanni Zarrella. Sammen med Roland Kaiser ser han tilbage på sin ekstraordinære karriere og fejrer jubilæet sammen med mange andre kunstnere.

Blandt gæsterne til jubilæumsshowet er venner og ledsagere som Maite Kelly, Thomas Anders, Mary Roos, Bülent Ceylan, Beatrice Egli, Kerstin Ott, Nino de Angelo, Oli.P, Melissa Naschenweng, Semino Rossi, Kim Fisher, Gregor Meyle og Albert Hammond.

Fokus vil være på Kaisers livsværk: Hits fra fem årtiers musikhistorie, som vil blive præsenteret i nye live-arrangementer og eksklusive duetter. I kan se frem til Kaiser-klassikere nyfortolket af Beatrice Egli, Oli.P og Kerstin Ott, som også har medbragt et medley af hans største hits og for første gang optræder i en duet med Roland Kaiser.

Derudover er der duetter med Melissa Naschenweng, Semino Rossi og Thomas Anders, som også sørger for feststemning med Modern Talking-klassikeren “Cheri Cheri Lady”. Nino de Angelo og Gregor Meyle har skrevet følelsesladede ballader til Roland Kaiser, som er lige så meget en del af aftenen som “Warum hast Du nicht Nein gesagt”, megahittet skrevet af Maite Kelly. Komikeren Bülent Ceylan beviser, at “Santa Maria” også er en inspirerende rocksang – nummer et-hittet fra 1980 er aldrig blevet hørt sådan før.

Roland Kaiser og Kerstin Ott i Duett.
Foto:ZDF/Sascha Baumann

Internationale klassikere er også på programmet: Roland Kaiser synger “Summer Wine” med Kim Fisher, og den succesfulde producer og komponist Albert Hammond præsenterer sine berømte globale hits “It Never Rains In Southern California” og “Nothing’s Gonna Stop Us Now”, en kæmpe succes for bandet Starship i slutningen af 1980’erne.

Ud over de musikalske bidrag er der også film, der fortæller om denne enestående kunstners liv. Mangeårige kammerater og venner vil også være gæster, som hylder Roland Kaiser som kunstner og menneske, for ud over sine optrædener på alle de store showscener er sangeren også kendt for sit politiske og sociale engagement. Der bliver et gensyn med Mary Roos, og Bundestagspräsident Bärbel Bas, som selv er erklæret Roland Kaiser-fan, vil ikke gå glip af muligheden for at lykønske ham personligt.

Se med Lørdag den 24. februar 2024 kl:20:15 på ZDF

Kilde: ZDF.de

Det skal du læse