Giovanni Zarrella: Kræft-Drama!

Foto: ZDF/Tim Knop

Giovanni Zarrella har i øjeblikket al grund til at være lykkelig: Hans album “Ciao!” Stormede sensationelt førstepladsen i de tyske albumhitlister. Men langt fra professionel succes mister popstjernen ikke de vigtige ting af syne. Giovanni kan ikke få et kræftdrama ud af hovedet. Nu har han brug for hjælp fra sine fans!

Mere end 250.000 mennesker følger Giovanni Zarrella på Instagram. Hver dag underholder han sine fans med direkte taler, fotos med Jana Ina Zarrella eller med ny musik. Men den tysk-italienske har nu brugt sin rækkevidde til et meget seriøst emne og håber på hjælp.

Giovanni Zarrella: “Denne unge mand har brug for vores hjælp”

I sin Instagram-historie delte han et link fra “DKMS” – den tyske database for knoglemarvsdonorer. Giovanni Zarrella skriver: “Ragazzi. Denne unge mand har brug for vores hjælp. Hurtig og presserende. (…) Nåde. ”

Far får chok diagnose!

Ved denne unge mand betyder Giovanni familiefaren Jens. Ifølge DKMS-oplysninger blev den 37-årige mand fra Nordhorn i Niedersachsen far for anden gang i marts. Men straks efter fødslen af ​​hans lille datter siges det, at Jens har modtaget chok-diagnosen for blodkræft. En stamcelledonation er meget sandsynligt hans eneste chance for at overleve.

“Registrer dig venligst”

Jens’ fru Ina beskriver den forfærdelige situation. DKMS citerer dem som følger: ”Nyheden om Jens’ sygdom trak tæppet ud under vores fødder. Vi kan ikke forstå alt dette endnu. Jens bliver bare frisk igen. Jeg kan ikke og vil ikke forestille mig et liv uden ham for vores børn og mig selv. Jeg håber især, at vi som unge forældre vil se vores to børn vokse op sammen. Registrer dig venligst og giv Jens og andre patienter den mest værdifulde ting der er: Livets chance. (…). “ – Vi ønsker Jens og hans familie held og lykke!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER