Gerningsmanden til Peggy Marchs brevbombe er stadig på fri fod

Peggy March (75) blev en stjerne i en alder af 15 år og erobrede senere de tyske hitlister (“Mit 17 hat man noch Träume”). Hun fortryllede masserne. Hun drev sikkert også nogle mennesker til vanvid. Der var denne mand med brevbomben …

Det skete en helt almindelig morgen. Som så ofte før ringede postbuddet på Peggy Marchs dør (24 år på det tidspunkt) med armene fulde af breve, inklusive en pakke – alt sammen til Peggy. Folk elskede hende simpelthen. Pakken fangede straks Peggys opmærksomhed. Da hun åbnede den, lå der en brun kuvert indeni, underskrevet med ordene: “Med venlig hilsen, en fan”, og en fløjlsindpakket æske. Intetanende tænkte hun ved sig selv: “Åh, hvor dejligt – en gave!”

Peggy March beskriver i detaljer, hvad der derefter skete i sin biografi “PEGGY MARCH – I WILL FOLLOW ME: Wie ich anfing, ich selbst zu sein“. Fordi æsken ikke bare sådan lige ville åbne sig, tog Peggy en skruetrækker. Men så satte hendes mavefornemmelse ind. “Noget sagde mig, at jeg ikke skulle åbne denne æske,” siger Peggy March. “Jeg ringede til politiet. Lang historie kort: Det var en brevbombe, som skulle slå mig ihjel!”

Peggy March stoler på sin mavefornemmelse

Denne mavefornemmelse, den er meget velkendt for Peggy March, som også går til spåkoner. På godt og ondt. Peggy March: “Med gode ting er det en behagelig prikkende fornemmelse. Som da jeg mødte min mand. Eller ved naturkatastrofer, voldshandlinger, flystyrt kan jeg ikke sove godt nætterne lige før, fordi jeg får en trykkende følelse.”

Morderen er aldrig blevet fanget, men det skræmmer ikke Peggy March, som ville elske at blive forelsket igen. Hun har trods alt sit advarselssystem, sin mavefornemmelse, og en anden ting, Peggy March: “Mine skytsengle passer altid på mig.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse