Gaby Baginsky synger om bikinier og lunefulde mænd

Gaby Baginsky, som egentligt hedder Gabriele Baginski, har været på scenen i 45 år. Schlagersangerinden udgav i 1970 sin første sang “Häng´die Gitarre nicht an den Nagel,” og siden da fulgte mange andre succesfulde sange fra Gaby Baginsky. Hendes sange giver en god stemning og i sine tekster tager sangerinden gerne mændenes verden op til diskussion. Men da sangene fra Gaby Baginsky gør det med en god portion humor, gør denne vinkel bare sangerinden mere sympatisk og charmerende.

Siden hun var 14 år har den boblende blondinde stået på scenen. Gaby Gabinsky var i finalen i 1980 i Det Internationale Melodi Gran Prix. Efter det blev der lidt stille omkring Schlagersangerinden, men i 1993 fejrede Gaby sit comeback.

Gaby Baginsky sang: “Diebe kommen am Abend”

I 1976 udgav den unge tidsløse sangerinde hittet “Diebe kommen am Abend”. Gaby Baginskys sang handler om kærlighed, utroskab og jalousi. Hun synger for kvinder, som gør op med de mænd, der render med andre kvinder og tager noget, som ikke tilhører dem.

Kærlighed findes i mange af Gaby Baginskys sange. Hun synger om den store kærlighed, det store tab og den store hjertesorg.

“Itsy Bitsy Teenie Weenie”

I denne sang giver Gaby Baginsky garanti for absolut godt humør, og med et flot beat og et strålende smil opfordrer sangerinden i musikvideoen alle til at danse.

I sin sang synger Gaby Baginsky:

“Es war ihr Itsy Bitsy Teenie Wennie Honolulu-Strand-Bikini,

er war schick und er war so modern,

und er gefiel ganz besonders den Herrn”.

Originalen stammer fra 1960 fra Brian Hyland og hedder “Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini”. Caterina Valente har også sunget “Itsy Bitsy Teenie Weenie”. I sangen bliver der sunget om en meget slank kvinde i en strandbikini på Copacabana. På den tid begejstrede usædvanligt stramt strandtøj mændene.

copyright  manfred esser
Kilde: gabybaginsky.de

Gaby Baginsky: “Männer verstehen nur was sie wollen”

Ud over kærlighed handler Gaby Baginsky sange også om det mandlige køn. I sangen “Männer verstehen nue was sie wollen”  fortæller hun om mænds særlige kendetegn på en vittig måde. Hun synger for eksempel:

“Männer verstehen nur was sie wollen.

Männer tun nie das, was sie sollen”.

Og hun taler sikkert for mange kvinders sjæle og måske også for mange mænds.

Der er naturligvis mange flere gode sange fra Gaby Baginsky, sange som “Ich fang die Sonne ein” og “Auf Wolken Schweben”.

[box_info]Kilde: Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse