G. G. Andersons nye album “Die Sterne von Rom” er udkommet

Han er personificeringen af ​​tysk schlager: G. G. Anderson! I næsten 40 år har han fortryllet sine fans, både som sangskriver og som sanger med sin unikke blanding af charme og romantik.

Nu laver en af ​​de bedste schlagerstemmer i Tyskland igen omtale, for G. G. Anderson offentliggjorte her den 1. august 2014 sit nye album “Die Sterne von Rom”, hvor den musikalske tusindkunstner igen har skrevet 14 nye sange, der rammer den musikalske tidsånd 100 % og alligevel er tidløse i bedste forstand. De første beviser blev leveret af hittet “Nie wieder Goodbye”, som har været spillet på radiostationer og natklubber siden maj.

“Spændt” og “nervøs som en 14-årig før sin konfirmation,” svarer G. G. Anderson, hvis du spørger ham, hvordan tiden føles, før et nyt album udgives. Men er man ikke afklaret og afslappet efter alle de års succes i musiklivet med hensyn til forventningerne til en ny produktion? “Nej,” siger han, “fordi jeg tror, at jeg holder noget særligt i hånden her. Man er altid sikker på sig selv og ens seneste værk, det er logisk, men her er den første feedback vigtig for, om jeg virkelig har et meget godt album med succes!” Det betyder først og fremmest meget for ham og hans musikalske alter ego, Engelbert Simons, som han skriver og producerer sine albums med og har gjort det i mange år. Og ved “den første feedback” tænker G. G. Anderson især på videooptagelserne i Rom, hvor han stod på den spanske trappe og sang titelsangen “Die Sterne von Rom” til hundredevis af begejstrede unge mennesker fra alle nationer, hvoraf mange spurgte sangeren, hvor man kunne købe sangen. “Det var en fantastisk følelse,” stråler den evigt gyldne dreng.

I 1985 udgav han det evige hit “Sommernacht in Rom”. “Rom har bragt mig utrolig stor lykke,” siger manden, der bærer navnet Gerd Grabowski som privatperson og forfatter (hans initialer “GG”). For nylig skrev en anmelder til ham som den første reaktion til det nye album: “Unge mand, Rom er virkelig noget for dig!” “Da kunne jeg ikke lade være med at grine, for han har jo ret!” siger G. G. Anderson. “Die Sterne von Rom” er ikke alene titelsangen på albummet, men også G. G.’s personlige tip: Et kærlighedsnummer med en rytme, der minder om Bee Gees’ “You Win Again”, i hvilken sangeren G. G. Anderson stråler som ingen andre kan! Blandt hans øvrige favoritter på albummet omfatter Discofox “Träume lügen nicht” og “Du bist mein Spiegel”, begge er numre, hvor teksten bør have hele opmærksomheden.

G. G. Anderson som sanger, som musiker, som livekunstner, som privatperson. Telamo giver ham til opgave at sætte det i rækkefølge. “Den private person er der nu,” siger han. “Jeg elsker livet, jeg elsker at leve, jeg lever godt – men jeg er også nødt til også at tage vare på mig selv, mere end før.” I 1980’erne var han 75 % komponist; først derefter kom de øvrige funktioner.

Hits af blandt andre Roland Kaiser (“Lieb mich ein letztes Mal”), Engelbert (“The Spanish Night Is Over”), Audrey Landers og Andrea Jürgens (“Manuel Goodbye”) og G. G. Andersons egen opdagelse “Wildecker Herzbuben” (“Zwei Kerle wie wir”) har været med til at tegne hans 25-årige karriere. På scenen er han i sit rette element, elsker at turnere, som han ikke tog sig tid til i 1980’erne, og lever resten af tiden som engageret livsnyder. “Jeg er romantisk, kærlig og har brug for opmærksomhed og anerkendelse,” funderer han. Heldigvis får han en masse af disse ting i dag med sine fans.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Vidunderligt iørefaldende og grebet lige ud af livet, altid frisk og ung, sådan lyder de 14 sange på G. G. Anderson helt nye album. Det beviser endnu engang, at den gyldne dreng af tysk schlager har et stort hit-gen. Med albummet “Die Sterne von Rom” har schlagerikonet G. G. Anderson definitivt sat en ny standard for sin karriere!

Kilde: Telamo.de

Albummet kan købes som download fra iTunes: Die Sterne von Rom – G.G. Anderson

Eller som cd her: G.G. Anderson – Die Sterne Von Rom

Det skal du læse