G.G. Anderson – Nie wieder Goodbye

I begyndelsen af 1990’erne dukkede “Das Lexikon des deutschen Schlagers” op. Den er ikke længere tilgængelig, men der står dog bemærkelsesværdige ting i den. For eksempel til temaet G.G. Anderson: “Hans succes er talt, både som sanger, men også som sangskriver og talentopdager (Die Wildecker Herzbuben), og priserne.” Men i indledningen står der om hans musikstil i 1980’erne: Det var en “forløber og en vejledning” til schlager, fordi han “ arrangerede kryptiske ordspil, men i uændrede form overlevede og garanterede for tidløshed”.

Kilde: Telamo.de
Kilde: Telamo.de

Nu er der gået 20 år siden, den bog blev trykt. Vinylen er skubbet væk af CD’en, som nu forsøger at forsvare sig mod mp3, men musikken fra G.G. Anderson er her stadig som en ener i midten af schlagerlandskabet. Han er blevet moderne, med federe beats og flere obligationer til den elektroniske musik, men følelsen og oprigtigheden i sangene har ikke taget skade. Erklæringerne fra G.G. Anderson i dag er stadig lige romantiske. “Nie wieder Goodbye” hedder den nye single. Et rytmisk middeltemponummer, som formidler en dansefølelse – takket være et hymnisk omkvæd – inviterer dig til at drømme. “Nie wieder Goodbye” udkommer den 9. maj og bebuder et nyt album “Die Sterne von Rom”, som udkommer til sommer. Det bliver G.G. Anderson andet album fra TELAMO.

G.G. Anderson nye single “Nie wieder Goodbey” kommer den 9. maj 2014 og den 16. maj inklusive en Dance Remixs digitaludgivelse. Albummet “Die Sterne von Rom” udkommer til sommer. Mere information på www.gg-anderson.de

Kilde:Telamo.de

Det skal du læse