G.G. Anderson erobre album hitlisten

Forrygende!- Med “In dieser Sommernacht”, fra hans nyeste studiealbum, lykkes det G.G. Anderson at nå den højeste hitlisteplacering i sin karriere, på den tyske album hitliste. Med en plads 14 i Tyskland, blandt top 20 i Østrig og en vellykket indtræden på den schweiziske album hitliste, er G.G. Anderson en sand succes fyrværkeri og beviser, at han er enestående i den tyske Schlager.

G.G. Anderson
Kilde: Telamo.de

In dieser Sommernacht

G.G. Anderson fortryller sine fans med sit helt nye studiealbum. Ingen anden end G.G. Anderson selv, den berømte sanger og sangskriver, har som ingen anden opfundet den tyske Schlager i de seneste årtier. Mange af de nye sange udstråler denne følelse, der tilpasser sig i de lange ubekymrede sommeraftener og timer, indtil solen igen står op i horisonten.

G.G. Anderson særprægede flair for iørefaldende omkvæd og tidløse Schlager melodier, med moderne svingene og grundig moderne arrangement. Og med hitliste placeringer i tre lande viser, at “In dieser Sommernacht” er et sensommer højdepunkt på den tyske Schlager, og G.G. Anderson viser at han er en klasse for sig.

Fra september er G.G. Anderson også med på den store Schlager hitparade 2016/2017 Tour og frem til maj næste år vil han optræde med de seneste hits Live for publikum.

Du kan se alle Tour datoer på G.G. Anderson´s hjemmeside

Kilde: Telamo

RELATEREDE ARTIKLER