Fupgavekort solgt til private møder med Melissa Naschenweng

Melissa Naschenweng er endnu en gang blevet offer for et grimt online-svindelforsøg. En svindler udgiver sig i øjeblikket for at være Melissa på nettet og lover private møder for at svindle penge til sig. ….

En Kärntner, der bor i Tyskland, faldt for svindelnummeret og investerede i alt 8.000 euro for angiveligt at få mulighed for at møde musikeren personligt.

Offeret indså det selv

Svindleren brugte forskellige sociale medieplatforme som Instagram til at reklamere for de falske kuponer og lokke intetanende ofre til. Men uheldigt for svindleren: Ofret indså hurtigt, at det var et fupnummer, da ingen gevinster blev udbetalt, og det lovede møde med Melissa aldrig fandt sted. Det var meningen, at han skulle overføre pengene til afrikanske konti…

Trods en politianmeldelse sidder offeret nu tilsyneladende tilbage med de tabte 8.000 euro, mens svindlerne indtil videre ikke er blevet opdaget.

Svindel allerede i 2022

Desværre er dette ikke det eneste tilfælde af svindel i Melissa Naschenwengs navn. Der var lignende hændelser tilbage i 2022. Dengang sagde hun til Schlager.de: “Jeg er målløs, chokeret, forbløffet over, hvad nogle mennesker finder på for at berige sig selv. Jeg er selvfølgelig helt ked af, at mit navn er blevet brugt til at fange nogen på den måde. Jeg kan kun tale på vegne af alle kunstnere: Der er det blå kryds på Instagram. Du kan være sikker på, at det er den officielle side. Hvis noget virker mærkeligt for dig, så vær opmærksom og tænk over det. Ligesom mange andre ting i livet har internettet fordele og ulemper. Der er ingen grund til at nævne, hvor vildt det kan blive, men vær forsigtig og tænk dig om 20 gange, før du gør noget.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse