Fritid ved Chiemsee efter 300.000 besøgende

Den 30. marts 2014 sluttede den store Atlantis-turné. I juli vil der endnu engang være Heimspiel i Aspach, og til august kan Wien se frem til divaen, men generelt er der ikke endnu meget nyt fra Andrea Berg i år. Men der er da trods alt lidt nyt.

Andrea Berg: ny single

Længselsfuldt præsenterede hun ved en koncert i München den 16. marts sine drømme, men blot to uger efter sluttede den store Atlantis-turné. Passende dertil udkom den 28. marts Andrea Bergs aktuelle singleudgivelse fra Atlantisalbummet. Dobbeltalbummet har nu opnået dobbeltplatin og også singlen klatrede op på en topplacering på den tyske Airplay-hitliste.

Andrea-Berg-Gold
Kilde: Tyskschlager.dk

Guld til “My Danish Collection”

2013 udgav sangerinden en specialudgave til nabolandet: “Danish Collection”. Ved hendes koncert i danske Ålborg fik hun af Henrik Sørensen, manager fra Sony Music Danmark, overrakt en guldpris for sin “Danish Collection”. Hjertelig tillykke.

Andrea Berg: Ny kraft ved Chiemsee

Sine fridage efter de stormfulde uger med Atlantis tilbringer sangerinden hjemme i Aspach med sine kære og med at tage på udflugter. Den 1. maj offentliggjorde hun på sine facebook-side et billede fra Chiemsee og sendte hilsner til sine fans. Pausen har hun så sandelig gjort sig fortjent til.

Afkom

Sangerinden er ikke kun en diva, hun vil også gerne have sine hænder beskidte. Fans ved, at Andrea Berg er glad for dyr, og også de dyr der bor på Sonnenhof, hendes mands hotel. Fornyeligt offentliggjorde hun et foto med en meget ungt marsvin og kaniner i hånden. Hun arbejder også gerne i haven. Det er meget sødt, det er hendes fans enige i. Til mors dag fandt hun en passende sang: “Hallo Drømmepirater! Alle mødre ønskes en skøn mors dag!! Hilsen – jeres Andrea”.

Vi holder jer opdateret her på Tyskschlager, når der kommer nyt.

Kilde: Schlagerplant.com

Det skal du læse