Frisuerne af Helene Fischer og Co

Det er afgørende at gøre et førstehåndsindtryk, som udtrykker personlighed af personerne: Frisure. Det er tid til at kigge nærmere på schlagerstjernerne under et mikroskop.

Schlagerbranchen har givet os den ene eller anden usædvanlige frisure. Schlager planet har taget et nærmere kig på Schlagerstjernerne og har en overraskelse klar.

6c997f6d9deec

Helene Fischer er en trend sætter blandt schlager stjernen.

Florian Silbereisen

Hvis Florian ikke var berømt i musikken, men bare en almindelig medarbejder på et kontor, vil hans hår formentlig ikke vække opsigt på chef etagen. Indrømmet: Med lang langt hår, blonde striber, en midterskilling og mørke bakkenbarter falder det naturligt på Florian. Det er en god ting, da hans frisure passer ham fremragende, og giver anerkendelse på tv.

Matthias Reim

Matthias Reim kan lide det lyse. I 80´erne kunne han lide det lyse og blev helt afbleget i hans let bølgede hår. Nu er han med permanent og kort. Hvilket passer godt til hans hud og øjne.

Wolfgang Petry

Permanentet eller ægte? Det er spørgsmålet. Wolfgang Petry har haft sine krøller i 30 år og aldrig givet afkald på dem, også hans pragtfulde overskæg. Wolfgang Petry stil er unik og er blevet kopieret bredt. Der cirkulerer dobbelt gænger på internettet af Wolfgang Petry som er yderst vellykket.

Andrea Berg

Dristig farve. Andrea Berg har ikke blot en brand under, men også på hovedet. Den indfødte Krefelder har siden starten af sin karriere haft et smuk lys rødt hår. Umiskendeligt er også hendes pandehår. Ingen andre end Andrea Berg kan matche den frisure, hun er schlager verdens røde løvinde og hun er unik.

Andrea+Berg+be01

Tony Marshall

Om Tony Marshalls krøller kan man sige at han ser godt ud. Tony Marshall er over 50 og på toppen. Med sådanne en smuk hårpragt kan man kun tilgive ham den lille snyder.

Anna-Maria Zimmermann

Har ikke ændret sig meget. Oprindeligt med mørke blond, langt hår og med fletninger, hun har forvandlet sig til en smuk ung kvinde. Hun har nu kort hår med en lille mohawk form. Den nye mørkere tone, understreger hendes blændende blå øjne. En vellykket forandring.

anna-maria-zimmermann-foto-imago-

Schlager stjerner overbeviser ikke kun med deres musik, men også med god styling.

Kilde: Schlager Planet.

 

 

 

 

 

Det skal du læse