Franziska Laws: Himmelsstürmer sørger over deres sangerinde

En trist besked ryster schlager verden: Med kun 30 år er sangerinde Franziska Laws død d. 6 november. Den information har det tidligere band af sangerinden, “Himmelsstürmer” skrevet på deres hjemmeside. Om omstændighederne til hendes død, står der kun: “Hun har tabt sin tapre kamp til hendes snigende sygdom”.

Kilde: Franziska Reppe Laws Facebook

Farvel til Franziska Reppe født Laws

Gruppen Himmelsstürmer blev dannet i 1998, i 2005 sluttede Franziska Laws sig til, bare 17 år. Trioen var særlig populær i Halle og omegn, optrådte også i TV shows på MDR og turnerede rundt i Tyskland og Europa. I 2014 forlod Franziska Laws bandet, for at koncentrer sig om familien. I 2013 giftede hun sig med Bob, verdensmesteren Christian Reppe. Foruden sin rolle som mor, var hun vært på senderen Melodie TV.

En engel har forladt os

På hjemmesiden fra bandet “Himmelstürmer” siger begge veninder og tidligere kollegaer Claudia Hätscher og Ulrike Wölfel farvel til Franziska Laws. Der står: Franzi, en af de tre engle fra Halle, stormede himlen, var helt vild med livet, hun var fyr og flamme for musikken, hun nød vanvittig de mange optrædener i ind og udland“. Og videre: “En engel har forladt os, alt for kort var den tid hun kunne dele med os, vi er bedrøvet og tak for de år vi fik delt med hende“. Den 25. november vil Franziska Reppe, født Laws, blive bisat i Halle.

Kilde: Schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER