Franziska går nye veje

Det skete under optagelserne af udsendelsen “GoldSchlager” til Sat1, at Michow Concerts + Management GmbH forpligtede sig med det samme, at sørge for alle booking aktiviter. Dette fremgår af en pressemeddelelse af hendes pladeselskab DA Music.

I januar her i år 2014 offenliggjorte Franziska hendes nye album “Flimmernde Straßen” som en begrænset fanudgave og hendes 3 singleudgivelse “Flimmernde Straßen” er ved at indtage en plads imellem top 20 på airplay hitlister.

Kilde: Franziska Web
Kilde: Franziska Web

Nu ønsker hun at stå på scenen og et ny booking agentur er kommet til, for at koordinere hendes live-optrædener samt planlægge den bedst mulige måde. Det er et godt valg, da det Hamburg-baserede agentur allerede har stor erfaring inden for forskellige musikgenrer. Dette syntes også Frank Haberland, leder af A & R og promotor af DA Musik: “Vi glæder os meget over, at Franziska har taget denne beslutning. Fra en anden strategisk partner i båden, Michow Concerts, siger at de håber på nye impluser. FRANZISKA er en usædvanlig god kunstner, og vi ser frem til at fortsætte den succesfulde vej med hende og hendes voksende team.
Med hensyn til PR, vil de fortsat blive klaret af  Dirk van Gercum (VGP Music Entertainment). Hendes manager er fortsat Olaf Katzmarek.

Nede på jorden og uden stor Spotlight: Sådan er Franziska iscenesat, i den stærkt konkurrenceprægede musikalske verden, for at skabe succes. Hende selv, kalder hun sig på sin hjemmeside “beskeden, følsom og munter.” Bare ganske naturlig.

Franziska begyndte sin karriere i 2007 med Stefan Raab, i hans show “TV Total” hvor hun optrådte med sangen “Sommergefühl” med Raab-band Heavytones.

Hendes albums “Herzklopfen” og “Die Liebe ist ein Niemandsland”, nåede i 2011 og 2012 ganske respektable positioner på hitlisterne: en plads 77 og 39.

Onsdag d 3.8.2014 er hun med  det er at se „Immer wieder sonntags“  med Stefan Mross.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse