Frank Zander: Røvede hans egen medarbejder ham??

Foto: Manfred Esser

For nylig blev det rapporteret, at schlagerstjernen Frank Zander’s favorit-spisested “Zum Würfel II” blev angrebet i Berlin. Nu har politiet også mistanke til bl.a. en medarbejder, der arbejdede i snackbaren om natten den 19. juli, bekræfter ejeren af stedet Olaf Schenk. Skaden skal udgøre ca. 2000 €.

“Zum Würfel II” er en hjertesag for Frank Zander. Sammen med den Berlin-Gastronom Olaf Schenk skabte han endda en karry sauce specielt til snackbaren, der som åbnede i 2018, har åbent 24 timer i døgnet.

Men stedet er ikke under en god stjerne: I december, kom den første nedgang, i begyndelsen af året, blev to ansatte banket og måtte på hospitalet, og nu for et par dage siden det næste angreb. Og selv en medarbejder skal være en medskyldig! Dette bekræftes af Olaf Schenk. Politiets efterforskning er allerede i gang. Den hårde konsekvens af hele: De har opgivet sin døgnåbne drift og forbliver lukket om natten.

Selvfølgelig efterlader det ikke en gammel showkanin som Frank Zander umærket. I et interview med BILD sagde han: ”Jeg er virkelig stolt af Berlin-politiet. De gav fuld gas. Nu skal det naturligvis først sikres, at medarbejderne var involveret i episoden. Det ville virkelig være bittert. Og det er selvfølgelig en skam, at karry saucen af sikkerhedsmæssige årsager, nu kun kan sælges fra kl. 9. til 23.30. Ellers var der åbent døgnet rundt, og jeg kunne altid gå der hen, når jeg var sulten. Mit hjerte hører bare til butikken. ”

Men hvordan kom I til at tro, at en medarbejder var involveret i røveriet? Olaf Schenk fortæller os, at han og hans makker og restauratør Norbert Raeder var begyndt at bruge de sociale netværk – med en belønning på 1000 €. Dette har tilsyneladende været frugtbart, fordi nogen har rapporteret og givet et tip. Nu skal det følges, om mistanken er bekræftet.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER