Fra kærligheds optræden følger næste højdepunkt

Som højdepunkt i showet, hilste Florian Silbereisen i går på ARD, på sin partner Helene Fischer. Som i 2016 tager en pause – er der en graviditet i opsejling? Der er massere af rygter og forundring om deres privatliv for dette Schlager drømmepar. Professionelt har de begge en officielt grund til at fejre.

7_Adventsfest_Silbereisen_2015
Kilde: ARD Foto.de

Næste musikalske skridt for Helene

I 2016 er der ikke planlagt nogen officielt optrædener for Helene Fischer. Men hun fortalte ved “Adventsfest der 100.000 Lichter”, at hun ikke vil give slip på musikken. I ARD udsendelsen bekræfter Schlager dronningen, at det næste album er planlagt. En udgivelse af albummet kunne være i 2016.

5_Adventsfest_Silbereisen_2015
Kilde: ARD Foto.de

Nye professionelle skridt for Florian Silbereisen

I går blev det bekendt, at Florian Silbereisen stadig vil være på Mitteldeutschen Rundfunk i fire år.  Derfor har den mest succesfulde vært skrevet kontrakt i fredags i Leipzig. udover sine “Festen” som sendes på ARD, skal han også have andre opgaver på MDR. I fremtiden vil han også præsentere underholdnings udsendelser på MDR.

“Jeg glæder mig til shows, som overhovedet ikke er fastlagt. Showsne vil også have temaer, scene og nye stjerner.   

Det succesfulde par fra Schlager

Begge disse nyheder markere det næste skridt for det succesfulde Schlager par. Om der også snart er en grund til at fejre privat? Fans er enige, at et bryllup eller en baby er kronen for kærligheden. Men det holder Florian Silbereisen og Helene Fischer hemmeligt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse