Fra Hölle til Paradis “Schlagerhölle” bliver til “Schlagerparadies”

Denne udvikling er noget man kan værre sikker på – den tyske musik radio – og underholdnings branchen vil markant lave en oprustning for at klare konkurrencen.

SchlagerHölle er allerede i Brandenburg, Hamburg, Berlin, Sachsen-Anhalt og Hesse og Sydvest Tyskland, og selvfølgelig kan man tage den via internet i form af steaming og Astra, og fra den 15. September kan man tage SchlagerParadies over DAB+ og i Bayern udvides rækkeviden massivt.

Ved afgørelsen den 11. Juni i mediarådet i den Bayerske landscentral for nye medier (BLM) blev udvidelsen af rækkeviden gennem RMN radio GmBh DAB+ godkendt.

Det tekniske omfang er at opnå en større rækkevide, og er derfor nu 12.000.000 indbyggere der kan modtage denne kanal.

I en tid, hvor der næsten ikke er nogen schlager format i radioen, blomstre den igen og er i konstant fremgang – Det gamle SchlagerParadies har ikke andet alternativ, den skal være central og udbuddet af alle schlager lyttere vokser i den tyske schlager kultur.

RMNradio blev lanceret for 8 år siden som SchlagerHölle og grundlagt af tidligere redaktør Frank Brach. I traditionen fra radioens personlighed, ønskede beslutningstagerne at foretage en modreaktion til de mange radiokanaler der er kommet.  Hvad der menes er, frem for alt, komplette individuelle tilpasning til lytteren, der ønsker at identificere sig med sit program og de ​​underliggende moderatorer. Det har altid været “SchlagerHölle” og nu er det “SchlagerParadies”- konsekvent interaktivtet – lytterne var i særdeleshed, altid involveret på internetplatformen og dermed udsendelserne. Talrige interaktive værktøjer som “call in radio” (man ringer sit ønske ind), former lytterne programmet med deres input aktivt eller en Schlagerparadis klub som binder og styrker lytterne loyalt. I hvert fald er lytterne “On air” konsekvent.

Med Karl Heinz Schweter som ny musik chef, har han allerede i slutningen af året, en sværvægter for den tyske schlager scene (Die großen Schlager-Starparaden, BR1, Radio Arabella, WDR und MDR) som har sluttet sig til senderen.

schlagerparadis-f

Digitalradio er radio i fremtiden

100 år efter den første radiotransmission og over 50 år efter indførelsen af UKW, oplever radioen en nyt spring. Digital radio synes at være på vej til nye radio standarter og fører den analoge radio ind i en digital tidsalder: Flere programvalg – bedre lyd- nem betjening – nye tjenester – og kan modtages hvor du ønsker det.

Mere information finder du på: www.schlagerparadies.de

Vi har et sammenarbejde med SchlagerHoelle her på Tyskschlager.dk, hvor man kan høre Schlager radio. Afspilleren finder man i menuen til højre og næsten i toppen. Denne del bliver opdateret snarest.

Kilde: Schlagerparadies.de

Det skal du læse