Forvirring omkring “Dschinghis Khan”

Kilde: Dschinghis Khan Facebook

Hvem husker ikke Dschinghis Khan og deres super hit “Dschinghis Khan”

I det kommende år fejres den fulminante fødsel af Dschinghis Khan, med 40 års jubilæum. I flere år var den tidligere sextet, ekstremt succesfulde gruppe med nummeret “Dschinghis Khan” en af de mest kommercielt succesrige Grand Prix hits fra alle tider.

For nogle dage siden blev det meddelt på den officielle hjemmeside for gruppen, at Ralph Siegels pladeselskab Jupiter Records, den 25. Marts 2018 havde indgået en langsigtet kontrakt.

Medlemmer af denne gruppe er bl. a. de to oprindelige damer i bandet, nemlig Edina Pop og Henriette Strobel. Og nu bliver det mærkeligt: Henriettes tidligere mand Wolfgang Heichel var også med. Han har dannet sit eget, anderledes Dschinghis Khan-projekt og har lavet flere kloge træk: Bandet har altid haft stor succes i Rusland.

I forbindelse med verdensmesterskabet i fodbold i Rusland udgav han fodboldsangen “We Love Football” med “hans” Dschinghis Khan-gruppe, som også omfatter den traditionelle “Hu” og “Ha”.

Derudover meddelte Heichel på “hans” side, at det vil fortsætte i det kommende år, for så er det nemlig det “store comeback”. Wolfgang Heichels Dschinghis Khan-projekt har også både en Facebook-side og en officiel hjemmeside.

Dieser Hit machte Dschinghis Khan unsterblich:

2 gange “Hu” og “Ha”

Det er spændende, når Wolfgang Heichel meddeler, at netop 39 år efter udgivelsen af singlen “Moskva” ved åbningskampen i VM, vil Dschinghis Khan præsentere sin nye titel.

Bogstaveligt talt står der på deres hjemmeside: “Ved åbningskampen i fodboldmesterskabet 2018 i Moskva, ønsker Dschinghis Khan at præsentere det nye hit” We Love Football “.

Under alle omstændigheder er det nok helt unikt i historien, at et tidligere veletableret og populært gruppenavn (“Dschinghis Khan”) i øjeblikket bæres af to grupper. Det forbliver spændende, hvis begge projekter rent faktisk vil bære navnet “Dschinghis Khan” permanent.

Kilde: Schlager.de

Køb hit albummet Moskau her: Dschinghis Khan

Det skal du læse