Fortæller om hendes store frygt

Foto: Christoph Köstlin

For et par uger siden viste Beatrice Egli sit mod: Hun var i stand til med succes at bestige Matterhorn – også kendt som Death Mountain. Nu overrasker hun med en bekendelse.

Den tidligere DSDS-vinder er meget bange – for katte. Som hun afslørede i et interview med “Meine Schlagerwelt”, er hun bange for de nuttede firbenede venner: “Så om natten, alene, når en kat kommer mod mig, går jeg helt i panik.”

Pludselig blev hun angrebet

Hvorfor er Beatrice Egli så panisk over katte? Dårlige oplevelser tidligere har skylden, som hun forklarede Uta Bresan i programmet “Musik für Sie”: “Som barn plejede min fætter at hænge mange små katte på mig, og de ridsede mig totalt, og jeg blev bogstaveligt talt såret.” Men det var ikke alt:

“Vi havde ikke en kat, og jeg gik på badeværelset om natten, og en mærkelig kat sprang på mig i løbet af natten.” En dårlig oplevelse, som nu gør det muligt at forstå, hvorfor Beatrice er så bange.

“Bare stenet”

På trods af denne erfaring ville hun gerne bytte med et meget specifikt dyr. I YouTube-formatet “#abgehoben” afslørede hun: “Jeg ville ønske, at jeg var en koalabjørn. De sover så meget, og når de er vågne, bliver de kun stenet, fordi de spiser denne eukalyptus hele tiden. Jeg synes, det er helt fantastisk.  “Hvor sjovt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse