Forsvundet sporløst!

Hun har været forsvundet fra jordens overflade i flere måneder. Der er intet tegn på liv fra Kristina Bach. Hendes Facebook-side, hvor hun altid delte mange smukke billeder og nyheder med sine fans – forsømt. Hendes officielle hjemmeside – ikke tilgængelig, og når man ringer til hende, tager hun ikke telefonen!

Alligevel var schlagersangerinden altid en person, der havde en mening om alting og gjorde den kendt. Hun kunne lide at tale med folk og var endda glad for at invitere pressen hjem til sig selv. Men nu er den smukke sangerinde simpelthen forsvundet sporløst!

Fans og venner er meget bekymrede. Og det er vi også. Hvor er Kristina? Har hun det godt? Næsten ingen ved noget med sikkerhed. En ven fortæller bare: “Hun er ikke i Europa i øjeblikket og ønsker ikke at lave nogen offentlige aftaler!” Men hun ønsker ikke at afsløre mere, der må ikke spørges yderligere.

Fanklubben vil heller ikke sige noget konkret. “Hun er helliget offline-verdenen i øjeblikket”, er den sidste oplysning om lederen, som vi finder på internettet. “Hun sagde, at jeg skulle sende hendes kærlighed til alle og have en vidunderlig tid!” Indlægget er et par år gammelt!

Selv venner som sanger Maximilian Arland og operastjerne Anna Maria Kaufmann har ikke optrådt sammen med hende i et stykke tid. Kristinas sidste optræden var i efteråret 2019 … Tavsheden hersker både privat og professionelt! Og det er overraskende. Det sidste album blev udgivet i 2014. Og mens hun komponerede “Atemlos” for Helene Fischer og skrev historie med den, ser det ikke ud til at nogen sang på Helenes nye album, at være skrevet af Kristina.

Kristina Bach fejrer sin fødselsdag den 7. april. Måske har hun bare taget lidt fri. For at reorganisere sit liv, for at gøre rent bord med sig selv – for til sidst at vove en ny begyndelse. Måske er hun blevet hovedkulds forelsket efter to mislykkede ægteskaber. Og opgav alt for prins Charming.

“Jeg har altid sat mit job først”, fortalte Kristina Bach engang i et interview. “Det er derfor, at jeg i dag ikke har nogen familie, ingen børn …” Måske var det nu bare på tide at sætte sig selv først, nyde et normalt liv uden rampelys og stress. Måske er det bare det, at …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse