Foråret er på vej til Andy Borgs vinbar

Foto:
SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Lytte til musik, tilbringe en underholdende aften sammen, snakke og mindes: Andy Borg inviterer igen til “Schlager-spass mit Andy Borg”. SWR-værten og hans musikalske gæster har Folkemusik, Schlager og Evergreens med i bagagen til publikum. Som sædvanlig vil det blive sendt fra kulissen af ​​en vinbar.

Lørdag den 30. april 2022, kl. 20.15 på SWR-tv, inkluderer gæster Ute Freudenberg, Jonny Hill, Linda Fäh og Ramon Roselly. En anden udgave af “Schlager-spass mit Andy Borg” følger lørdag den 28. maj 2022 kl. 20.15 på SWR-tv. Gæster er så Sigrid og Marina, Beatrice Egli, Oswald Sattler m.fl.

At rejse gennem tiden med Andy Borg, høre de smukkeste sange fra 1950’erne til i dag Udover deres nuværende sange har de musikalske gæster også en masse oldies og klassikere med. Gæster på Andy Borgs Weinstube den 30. april 2022 inkluderer Jonny Hill. Han har stået på scenen i 55 år. Sammen med Andy Borg synger han klassikeren “Country Roads” af John Denver.

Saso Avsenik er barnebarn af Slavko Avsenik, der opfandt Oberkrainer-lyden i 1950’erne. Saso fortsætter sin bedstefars tradition – også ved at spille sin originale harmonika. Andy Borg synger med ham og hans gruppe.

Conny und die Sonntagsfahrer, et retroband fra Bayern, har specialiseret sig i hits fra 50’erne og 60’erne. Og Ramon Roselly synger Schlagersange fra begyndelsen af ​​60’erne med Andy Borg som også hylder Peter Alexander med sit 1970’er-hit ‘Pedro’. Frank Galan minder om de store hits af Julio Iglesias.

SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Linda Fäh bringer lyden af ​​1980’erne til Weinstuben: Ud over sin sang “Lieblingsplatz” synger den schweiziske sangerinde en blanding af hits fra det årti, der sluttede med Murens fald. Ute Freudenbergs klassiker “Jugendliebe” blev et kæmpe hit i DDR i 1980 og også meget populær i Vesten efter 1990.

Andy Borg inviterer igen til sin vinbar den 28. maj 2022 med blandt andre Beatrice Egli der synger, en duet med blandt andet Andy Borg. Andre gæster er Sigrid og Marina, Tiroler Wind, Graziano, Oswald Sattler, Max Weidner og den østrigske Schlager-legende Elfi Graf.

Kilde: SWR – Südwestrundfunk, übermittelt durch news aktuell

RELATEREDE ARTIKLER