For Helene Fischers øjne: Florian Silbereisen hånet live på tv!

Foto: MDR/Andreas Lander

De var Schlager drømmeparret: Florian Silbereisen og Helene Fischer. De to schlagerstjerner skiltes for godt to år siden. Hvad der er tilbage er minderne om deres kærlighed. Men dette blev ikke rigtig taget alvorligt af mange i medieverdenen. Der var også latterliggørelse og ondskab – inklusiv i en RTL-udsendelse.

Daniel Hartwich er en af ​​de mest berømte tyske værter. Han har regelmæssigt programmer på RTL “Dschungelcamp”, “Das Supertalent” eller “Let’s Dance”. I sidstnævnte show fik han endda lov til at byde Helene Fischer velkommen, for næsten fire år siden.

I 2017 deltog Helene i det populære RTL-danseshow. Imidlertid deltog Helene Fischer ikke som kandidat på det tidspunkt. Helene præsenterede sin single “Achterbahn” i finalen. Indtil videre lyder alt normalt. (Videoen kan ses sidst i artiklen red.)

Helene Fischer: Hendes Flori blev diskuteret

Efter hendes vellykkede optræden sluttede Helene Fischer sig til værterne Sylvie Meis og Daniel Hartwich. Sidstnævnte kunne imidlertid ikke modstå at snakke lidt grimt om Florian Silbereisen:

”Du kan gøre så meget, Helene. Du kan lave fængende melodier. Du kan flyve gennem stadioner på reb. Du gjorde Florian Silbereisen til en mand.” og en latter hos publikum fulgte straks.

Og Helene måtte også tænke et øjeblik, om hun skulle finde det sjovt – trods alt blev hendes store kærlighed Florian hårdt spottet. Optagelsen kan ses i videoen “Joachim Llambi og Helene Fischer: Klik her Denne dans faldt i “Let’s Dance” historie, som for nylig er blevet udgivet af RTL.

Helene Fischer: En rask dans med en anden mand

Helene Fischer viste sin professionelle side, smilede blot – og så endda i en rask dans med “Let’s Dance” -dommer Joachim Llambi.

Ja, tv-branchen kan være virkelig ond undertiden, hvad synes du?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse