Fører han DSDS i graven?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

En sæson af “Deutschland sucht den Superstar” er aldrig startet så svagt! Efter at Dieter Bohlen og RTL gik fra hinanden sidste år, faldt kvoterne i frit fald. Efter at supertalentet allerede havde registreret katastrofale seertal, fortsætter den negative tendens nu.

Kun 2,65 millioner seere så sæsonåbningen af ​​talentshowet i går. Showet ramte under de 3 millioner for første gang i 19 år. Til sammenligning: Sidste år startede DSDS på en tirsdag og nåede ud til 3,25 millioner mennesker. I 2020 var der stadig 3,86 mio.

DSDS: Kan Florian Silbereisen stadig redde showet?

Bortset fra vurderingerne modtog showet relativt positiv feedback online. Castingformatet, som ellers havde en vis grad af underholdning på grund af bizarre kandidater og poptitanen Bohlens ordsprog, er nu meget mere fokuseret på ægte talent.

Med Florian Silbereisen fandt juryen en person, som ingen kan undgå i TV Tyskland. Allestedsnærværende fejrer han schlagerfester i Ersten, sætter sejl på drømmeskibet og dømmer nu kandidaterne på DSDS som ny overdommer.

Ganske vist er hans jury kolleger Ilse DeLange og Toby Gad virkelig rigtige og succesfulde mennesker i musikbranchen. Begge er dog stadig relativt ukendte i Tyskland og ikke ligefrem publikumsmagneter. Oddsene afspejler det bestemt.

I stedet for bare at fortsætte sådan, burde formatet måske have fået en pause. Så de kunne have tænkt konceptet helt om. Showet har ændret sig, er blevet venligere. RTL-seeren blev dog.

Faktum er: Kan Florian Silbereisen kan redde castingshowet nu. Enten tager han os tilbage til de gode tider, eller også begraver han formatet. Der er kun disse to yderpunkter.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse