Følelser på scenen

Foto: ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Andrea Bergs optræden i tv-programmet “Adventsfest der 100.000 Lichter” vakte en masse følelser. Andrea kæmpede hold at holde tårerne tilbage og bevægede seerne.

Mange schlagerstjerner var gæster i tv-showet “Advent Festival of 100.000 Lights”. Men Andrea Bergs optræden vil blive husket bedst af mange. Andrea fremførte den følelsesladede sang “Mamatschi” af Heintje og rørte seerne med den. Men ikke kun seerne blev rørt, Florian Silbereisen var også følelsesladet.

Sangen handler om en ung mand, der aldrig kunne blive helt tilfreds, og som ikke satte pris på sin mors indsats. Under samtalen med Florian Silbereisen kæmpede Andrea  med at holde tårerne tilbage! Andrea Berg begrunder sit valg af sange med, at mange gerne glemmer, at julen ikke altid handler om gaver, men også om at bruge tiden sammen med sine nærmeste.

Især i tider med corona-pandemi bør du være opmærksom på, hvad der er vigtigt: “Måske er det også lidt af nøglen i denne tid, at vi lærer noget – nemlig hvad der virkelig er vigtigt, hvad der er væsentligt, at være sammen med hinanden, elske hinanden.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x