Fødselsdag: Jogl Brunner fejrer fødselsdag

Brunner & Brunner: Selv efter schlagerduoen har trukket sig tilbage, har bandet stadig et stort publikum. I 20 år skrev brødrene musikhistorie og med sange som “Wir sind über 40” og “Wenn Du mich in die Arme nimmst,” lykkedes det dem at slå igennem. Forhåbentlig bliver flagene hejst højt for Jogl Brunner, da han i dag fylder 56 år.

Jogl Brunner her og nu

Men hvordan tilbringer den tidligere topmusiker sin særlige dag ? Et er sikkert: Han vil ikke stå på scenen i dag. Da søskendegruppen brød op betød det slutningen på Johanns, kaldet Jogl, musikkarriere. Da hans bror Charly gik solo, trak Jogl sig lidt tilbage og koncerterede sig om andre ting. Selv om musikken stadig er en vigtig del af hans liv, har han erfaret, at andre ting også kan inspirere ham. Det vigtigt for ham at finde sig selv og reducere materialet for at finde essen, om det er i litteraturen eller i kunsten. Det er det, der er planen.

Kilde: brunner-brunner.at
Kilde: brunner-brunner.at

Han er og bliver en stor musiker

Og alligevel kan Jogl ikke holde fingerne fra musikken. Stadig prøver han at skrive nye sange og nyder at gøre det. Men ikke alt har fungeret, og om det vil komme så vidt, som til et nyt album, er lidt uklart. Et står klart hans fans ville være glade for et comeback.

I dag skal han bare slappe af og fejres. Tillykke Jogl.

[box_info]Kilde:Schlagerplanet.com[/box_info]

Det skal du læse