Flumserberg Open Air 2018

Den næste udgave af “Flumserberg Open Air” er spækket med højdepunkter. Når de besøgende strømmer til bjerget den 31 juli 2018, kan de se frem til en mega fest i de skønne bjerge – hvorvidt det er dybe ballader eller party hit, er der sørget for noget til alle, iørefaldende ørehængere.

Stjerner fra schlager & Volksmusik vil ved Open Air i Flumserberg synge om store følelser og dybe følelser, nogle gange også om ubekymrede og lette hjertet efter en lystig aften med vennerne. Temaerne er sande, alle om vedholdende kærlighed – og også tilfældige bekendtskaber. Bjergene, det skønne hjem, synger om længsel efter det fjerne. Glædes tåre og knuste hjerter – livslyst og nederlag. Modsigelser?

Ikke alle de store tyske kunstnere som har komponerede følsomme sange, udelukker ikke noget emne, ingen følelser – de klare også at røre deres fans dybt og skabe glade timer. Men en unik ting forbinder alle stjernerne, uanset om de er ansvarlige for fest eller dybe ballader: Den dybe kærlighed til musik, forener deres arbejde ved hver af disse karakteristiske kunstner.

Sammen på den store scenen garantere de stor giganter fra den tyske schlager en aften af festfyrværkeri og store følelser. Et klingende potpourri af store schlager hit, præsenteres foran den betagende scene i Flumserbergs.

Følgende kunstnere er med på bjerget i 2018

Trauffer
KLUBBB3
Hansi Hinterseer
Heimweh
Maite Kelly
Nik P.
Fantasy
DJ Ötzi
Voxxclub
Die Jungen Zillertaler
Soso Avsenik & seine Oberkrainer
Melissa Naschenweng
Die Paldauer
Marc Pircher
Vincent Gross

Billetter kan stadig købes på flg. link 

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse