Foto: ZDF/Sascha Baumann
Foto: ZDF/Sascha Baumann

Er der en ny spændende kærlighed i vente for Andrea Berg i USA? En hvid strand, palmer, der svajer i den varme brise og fester hver nat – Andrea Berg har trukket sig tilbage i sin længsel efter Miami. Det virker, som om hun flygter fra ægteskabet med Uli Ferber, der var rystet af alvorlige kriser. Men nu får en anden mand hende til at grine igen.

Andrea og hendes mand er ikke set sammen i lang tid. Parret gik igennem en svær tid. Andrea måtte aflyse mange koncerter på grund af Coronaen, det fælles Hotel Sonnenhof blev lukket, Uli indgav en konkursbegæring hos Aspacher Event & Gastronomie GmbH (Underligt at der så bliver udvidet for flere millioner .red). Det er ikke underligt, at rygterne om, at de to ville gå hver til sit, blev højere og højere. “Inderst inde er jeg virkelig desperat og ked af det,” skriver Andrea. Men Andrea har kære, der står ved hende i nød – som DJ Bobo.

Der er udviklet et dybt bånd til den schweiziske musiker – og han har besøgt hende flere gange i Miami: 2013, 2016 og også 2018. “Han er en af ​​mine vigtigste mænd. Pludselig og uventet kom han ind i mit liv, og vi har været rigtig gode venner lige siden, langt ud over musikken. Jeg ser ham som en del af min familie,« siger den rødhårede. Kan han helbrede hendes knuste hjerte nu?

Kilde: Schlager.de