Florian Silbereisen vs. Barbara Schöneberger

“Der Deutsche Fernsehpreis” har siden 1999 hædret mange for fremragende resultater på TV. I de forgangne år har denne Galla været sendt på TV, til næste år vil det være anderledes. D. 13 januar vil ceremonien finde sted i Düsseldorfer Rheinterassen, og  vil ikke blive vist på TV. I alt er der 20 kategorier, 49 nomineringer – blandt dem også Florian Silbereisen og Barbara Schöneberger.

Observation af over 800 program forslag

Et stort 11- medlems dommerpanel har i kategorien for “Beste Moderation Unterhaltung” nomineret Steven Gätjen, Barbara Schöneberger og Florian Silbereisen. De er “suveræne all over” og har med præsentationer som “Schlag den Raab”, “Die 2 – Gottschalk & Jauch gegen ALLE” og “Das Advendtsfest der 100.000 Lichter” bevist hvad de kan. De specifikke grunde: ” Her har juryen fundet dem all round, og at de med deres talent suverænt kan få et helaftens show til at virke spontant med deres talent”.

der_deutsche_fernsehpreis
Kilde: ARD Foto.de

De er også nomineret i kategorien “Beste Unterhaltung Primetime“, die Shows „The Voice of Germany“ og  „Sing meinen Song – Das Tauschkonzert“ på grund af deres underholdningsværdi, samt at en overbevisende hovedperson. Sidst nævnte show har allerede vundet flere priser, blandt andet “Deutschen Fernsehpreis” 2014, “ECHO” og “Bambi”.

Andre kategorier

Andre kategorier i den “Deutsche Fernsehpreis” uddeling, er blandt andet “Beste Comedy”, “Bester Schauspieler”, “Beste Schauspielerin”, “Beste Serie” og “Bester Fernsehfilm”. Hvem der tager en pris med hjem, vides først d. 13 januar 2016, ved aftens begivenheder. For at bestemme hvem der skal nomineres har de 11 dommere set over 800 program indslag. Lutz Carstens, formand for dommerne, har sagt om TV året 2015: “TV året har været domineret af aktuelle begivenheder, genre og bevægelse på senderne. I alle kontroverser og diskussioner har dommerne været enige, at vi har set et særlig TV år”.

Kilde: schlagerplanet.com

RELATEREDE ARTIKLER