Florian Silbereisen: Ud med hans schlagershows!

Ingen ville have forventet denne besked: SRF stopper de populære Eurovision-shows af Florian Silbereisen i 2019 uden udskiftning. Men: Selvfølgelig vil showet fortsætte med at blive sendt på ARD.

I 2017 begyndte SRF at sende tv-udsendelserne “Schlagerbooom” og “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” for første gang. SRF tog altid rollen som coproducer. Men efter kun to udgaver er det nu forbi. Dette blev rapporteret af Schweizer Illustrierte med henvisning til Glückspost. Dette skyldtes “programplanmæssige årsager”.

Ifølge forskellige medierapporter skulle der være problemer med overlapninger på udsendelsesdatoer. Så skal man sende et skiløb og en “Super-10-kampf” i stedet for festivalens show. SRF nævner også spareplanerne som en anden grund: “Også på grund af besparelsesforanstaltningerne fokuserer vi på udsendelser, hvor formaterne på de forskellige SRF-kanaler ikke konkurrerer.”

Men det nuværende stop, er kun en forsinket reaktion, fordi den tidligere SRF-underholdningschef Christoph Gebel sagde i et interview i april 2018: “Jeg havde håbet på mere succes fra dette program.” Det andet år var en ny chance for showmaster og hans show.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse