Florian Silbereisen: Ubehageligt mobningsangreb fra en kollega!

Foto: ZDF und Dirk Bartling

Schlager-verdenen ser allerede frem til julen 2019, for 2 juledag overtager showmaster Florian Silbereisen roret for ZDF “Traumschiff” som den nye kaptajn. Men ikke alle forudse ham denne succes. Freddy Quinn for eksempel kan ikke forstå beslutningen fra det ansvarlige program. Nu fortæller en anden tv-kollega og spotter, hvad de ting holder …

Satirikeren Oliver Kalkofe fandt denne beslutning meget “skuffende” og forventede den ikke, som han afslører påp portalen “Der Westen” i et interview. Da han blev spurgt, om han ikke blev spurgt i denne forbindelse om kaptjan rollen, svarede han med sin sædvanlige skarpe tunge: ”Nej, desværre ikke. Selvom jeg ikke ved det med sikkerhed, for jeg havde et par opkald med et ukendt nummer.”

Blasfemiangrebet er dog ikke kun på Silbereisens. Kalkofe siger, at enhver, der ikke har nogen idé om drømmeskibet, er meget velegnet til rollen: ”Ligesom resten af ​​drømmeskibets besætning også vil være. Jeg tror, ​​ingen kan gøre det så dårligt, at det ville være negativt.” Generelt ser komikeren ikke ud til at være en stor fan af programmet.

Han fortalte Harald Schmidt (redaktørens note: Schmidt er i øjeblikket krydstogtdirektør på “Traumschiff”) men kan heller ikke forestille sig som en ny kaptajn: ”Vi ved også, at kaptajnen altid forlader båden sidst, og vi ville ikke have ønsket Harald at gøre det. Derfor er det okay, hvis Florian skal være den sidste, der går ned og synker. “, Kommenterer Kalkofe om” Der Westen “.

Hvordan betyder det! Er det en del af satiren – det mener han virkelig ikke. Vi tror, ​​at Florian Silbereisen helt sikkert vil mestre sin rolle godt, og vi er sikre på, at selv Oliver Kalkofe ikke vil gå glip af den første episode i den nye line-up.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse