Florian Silbereisen: “Traumschiff”-optagelse under ekstreme forhold

Traditionelt er et nyt afsnit af “Traumschiff” planlagt til 2. juledag. Der vil også være en speciel efterfølgende udsendelse i 2022, hvor der tages et kig bag kulisserne, hvor der afsløres at f.eks., at Florian Silbereisen og hans kolleger optog afsnittet i Lapland under ekstreme vejrforhold. Undervejs vovede Flori endnu en gang at udføre et vovet stunt.

Florian Silbereisen: Optagelse ved minus 26 grader

I speciel udsendelsen giver ZDF et indblik i optagelserne til dette års “Traumschiff”-afsnit. Det var især optagelserne i Lapland der krævede meget af alle de involverede. Optagelserne fandt sted ved Polarcirklen ved dagtemperaturer på minus 26 grader, og meterhøj sne gjorde det ikke nemmere for holdet. I mellemtiden forsøgte Florian Silbereisen sig i rollen som kaptajn Max Parger med hundeslædekørsel – og tog igen en risiko.

oto: ZDF und Michael Petsch – Florian i rød/sort jakke til venstre, Lappland ved minus 26 Grader Celsius.

Florian Silbereisen vovede endnu et stunt

Et fald i fuld fart, midt i den dybeste sne, blev spontant spillet af den allestedsnærværende Flori. Det er ikke helt uden fare, men heldigvis gik alt godt. Allerede under sin debut som “Traumschiff”-kaptajn insisterede Florian Silbereisen på selv at udføre et stunt på åbent hav. Der er ingen tvivl om, at den 41-årige altid giver den fuld gas.

Det seneste eventyr omkring Silbereisen som kaptajn Max Parger fører til Coco Island på Maldiverne. Det bliver sendt den 26. december kl. 20.15 på ZDF. Det specielle afsnit vil derefter flimre over skærmene kl. 23.15.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse