Florian Silbereisen Tattoo, hans bevis på kærlighed til Helene Fischer

Florian Silbereisen tatovering er noget helt særligt. For tre år siden fik han tatoveret ansigtet på sin kæreste på sin venstre overarm. Helene Fischer som en tatovering, det må være ægte kærlighed.

For at få tatoveringen, sad den populære studievært hos en tatovør i Niederbayern og tog mange smerter. Men det gav pote, tatoveringen er virkelig blevet flot. Florian Silbereisen skulle angiveligt have betalt 1.000 euro for den.

florian-silbereisen-tattoo

Sidste år blev tatoveringen på overarmen opdaget af en journalist. På en ferie med sin Helene  Fischer på Mallorca var tatoveringen se bar. For Florian står fast, han slipper ikke sin Helene. Og hvad med hende? Florian Silbereisen kæreste er ikke set med en kærligheds tatovering.

De to stjerner har været sammen i fem år, og de har begge to meget om ørerne, bliver der tid til to ? Så langsomt stilles spørgsmålet: Hvornår bliver de gift? Et bryllup ville bringe lykke, men hvad der er godt for dem, ved kun Helene Fischer og Florian Silbereisen selv.

En Florian Silbereisen tatovering findes også, for den 23 årige Marcel Birkenhauer fra berlin bærer en. En nat havde de to drukket øl og Florian havde overtalt sin ven til, at han skulle have et ansigt af Florian på røven, I et interview med “Wochenblatt” udtaler han at han ikke et minut fortryder, selv om han ikke er folkemusik fan siger han:

“Hvis jeg møder en kvinde, vil hun helt sikkert grine af det”.

Florian Silbereisen tattoo

Kilde: schlagerplanet.de

Det skal du læse