Florian Silbereisen tager afsked: Følelsesmæssige linjer offentliggjort

Michael Gwisdek
Foto: ARD Degeto/Nik Konietzny

Efter hans kollegas død – Florian Silbereisen sørger efter hans kollegas død: “Jeg vil aldrig glemme ham”.

Florian Silbereisen er en følelsesladet person, hans fans elsker ham så meget netop fordi han altid kan identificere sig med gæsterne ved hans show, han er tilfreds med dig, men har ofte vist dyb sympati for andre menneskers skæbne.

Enten har man empati, eller også har man ikke

Ikke hver stjerne på tysk tv er så empatisk som Florian Silbereisen. Du har empati, eller ikke. Florian er en person af hjertet – og det kan han være stolt af.

På trods af hans medfølende side kender vi normalt ham som præsentanten, sanger og entertainer og fra en anden side end denne tankevækkende, når alt kommer til alt er han kendt for sit brede og strålende smil!

Michael Gwisdek døde sammen med sine kære

Men linjerne, som Florian delte med sine Instagram-tilhængere den 23. september 2020, er mere tankevækkende, end vi normalt kender ham.

Det er dedikeret til Michael Gwisdek, der døde dagen før, som måtte efterlade sin kone og 2 sønner efter en kort, alvorlig sygdom efter at have tabt kampen mod den.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Florian Silbereisen (@floriansilbereisen.official) den

Florian husker at have arbejdet sammen

Billedet udgivet af Florian Silbereisen viser ham selv i en “Traumschiff” –scene ved siden af ​​ham Michael Gwisdek og Uschi Glas.

Han husker, hvor “dejlig” han var, da han blev modtaget den allerførste optagelsesdag. De ville have siddet sammen i timevis den aften. Derefter sætningen, der gør klumpen i halsen endnu værre: “Jeg vil aldrig glemme ham”.

R.I.P. “Hvil i fred”

Som et “hashtag” markerer han indlægget med RIP, der oversættes som “Hvil i fred”.

Michael Gwisdek stod endda foran kameraet flere gange sidste år og forklarede i et interview, der fandt sted kort før hans 75-årsdag, at han konstant modtog interessante tilbud, og at han aldrig ville få chancen for at blive en “pensionist”.

Du kender ham, bortset fra hans drømme skib optrædener, også fra nogle Tatort afsnit.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse