Florian Silbereisen Sommerfest 2013 – med Beatrice Egli

Vi glæder og til at se “Sommerfest der volksmusik” med Florian Silbereisen, især fordi det er kommet frem  af at Beatrice Egli skal optræde. Beatrice besøgte allerede Florian Silbereisen i showet fra 2007 “Herbstfest der volkemusik”, men dengang var hun ikke kendt. Nu kan hun takke Dieter Bohlen for, at hun er tilbage som super stjerne i Florians show den 29 juni hvor Beatrice Egli vil optræde i “Sommerferst” i Graz hos Florian.

Sommerfest der Volksmusik 2013 Gæster

  • Hansi Hinterseer
  • Andy Borg
  • voXXclub
  • Kastelruther Spatzen
  • Lou Bega

Ny tilkommer Peter Michael

En ung herre kan man opleve ved “Sommerfest der volksmusik”. En ny tilkommer ved navn Peter Michael er meget ung, har de bedste betingelser for en god start. Med sit talent og med Helenes Fischer manager Uwe Kanthak, vil han bevise det.

Spektakulære stunts

Hardcore schlager fans ved det allerede: At “Feste” der volksmusik altid er en oplevelse: Ud over en stjerne spækket gæsteliste er der i hver udsendelse et spektakulært indlæg fra multitalentet og tv-værten Florian Silbereisen. I “Winterfest” løb entertaineren på bar fødder gennem glødende kul. Ved “Sommerfest” samme år var det en seng med søm han lagde sig på og fik smadret to stenplader på maven. I 2011 satte han kysse verdens rekord: Han skulle kysse 117 kvinder på 60 sekunder – Hvad mon kæresten Helene Fischer sagde til det?

Sommerfest 2013 i Graz

“Sommerfest” 2013 bliver fejret i Graz og er en Østrigsk præmiere, og med alle de østrigske stjerner der tit er gæst i “Festen”bliver det kun godt. Vi ser frem til Hansi Hinterseer, die Kastelruther spatzen og den Winer fødte Andy Borg og selvfølgelige den schweizske sangerinde Beatrice Egli. Der vil helt sikkert være flere kunstnere.

Tænd for “Das Sommerfest in Österreich”. i aften, på ARD/MDR/ORF, kl. 20:15.

florian-silbereisen-2

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse