Florian Silbereisen – smager på melorme

Florian Silbereisen er klar til RTL’s “Dschungelcamp”. Han har allerede bestået sin første prøve: en god portion melorme …

Florian Silbereisen leverer en helt uventet præstation i sit ARD-show “Alle singen Weihnachten! Das große Adventsfestsingen 2023” leverer Florian Silbereisen et ægte junglelejr-øjeblik. Men den kuriøse scene, som fandt sted i det forudindspillede program og vil blive sendt i dag (18. december 2023, kl. 20.15), så kun ud til at vække studieværtens lyst til at deltage i RTL-formatet i begrænset omfang …

Florian Silbereisen forkæler sig selv med en god portion

En temablok fokuserede på originale gaveidéer til kæledyr. Den engagerede dyrerettighedsaktivist Christian Ehrlich (45) afslørede, hvordan man fodrer sangfugle i haven på en fornuftig måde. Midt i disse dyreråd havde Ehrlich også en særlig godbid i bagagen – og Florian Silbereisen var overraskende ivrig efter at eksperimentere.

Florian Silbereisen: “Jeg fik at vide, at de smager som chips. Så hvis det var tilfældet, ville jeg have et problem mindre, for jeg elsker chips, og melorme har mere protein og næsten intet fedt.”

Ja, faktisk: Florian Silbereisen, som ikke kan undvære Sissi-film i julen, greb modigt ud efter melormene og vovede at prøve denne usædvanlige delikatesse. Med tydeligt afsporede ansigtstræk mindede scenen om de bizarre spisevaner i junglelejren på RTL. Om Silbereisen fandt smag for denne kulinariske oplevelse, er dog endnu uvist.

Florian Silbereeisen, som en bestemt kollega kun har godt at sige om, kommenterede selv melormefesten til avisen “Bild” med et glimt i øjet: “Det bliver bestemt ikke et alternativ til chips for mig, for tørrede melorme er faktisk ret smagsløse. Men bare tanken om, hvad jeg spiser, er nok til at få mig til at holde mig til denne engangssmagning indtil videre.”

I berømthedernes “junglelejr” ville der dog også blive serveret andre delikatesser. Hvad med kængurutestikler …?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse